Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών “Εξυπηρετώ” : όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 

Ο υπεύθυνος του ιδιωτικού ΚΕΠ Κοζάνης “Εξυπηρετώ” Λευτέρης Ιωαννίδης, μίλησε στον “Χρόνο” και την Θένια Βασιλειάδου, για το voucher Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Ξεκινάει για ακόμη μια χρονιά το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, το οποίο αναμένουν χιλιάδες δικαιούχοι. Οι κάτοχοι του voucher θα πάνε σχεδόν δωρεάν διακοπές, καθώς ο ΟΑΕΔ θα τους καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων τους και θα έχουν μειωμένη έως και μηδενική συμμετοχή.

Ο υπεύθυνος του ιδιωτικού ΚΕΠ Κοζάνης «Εξυπηρετώ» Λευτέρης Ιωαννίδης, μίλησε στον «Χ» για το voucher Τουρισμού του ΟΑΕΔ και τόνισε πως όσοι ήταν δικαιούχοι του προγράμματος πέρυσι και δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη το voucher, μπορούν να το κάνουν μέχρι και την 31η Ιουλίου φέτος.

Φέτος, οι τιμές επιδότησης θα είναι αυξημένες σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων. Συγκεκριμένα, προβλέπεται: 5-12% σε ξενοδοχειακές μονάδες και 3-8% σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ τον Αύγουστο προβλέπεται 20% αύξηση της επιδότησης, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες και θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου του 2022, ενώ η λήξη του θα είναι την 31η Ιουλίου του 2023.

Δείτε περισσότερα: https://xronos-kozanis.gr/koinonikos-toyrismos-anoigoyn-simera-i-platforma-gia-tis-aitiseis/?fbclid=IwAR3iw1FTsVu8XNoItg5RHPstGvv90wYesCqnz-3A7hClAh1Syf8r7SDuyW4

wpChatIcon