Τουρισμός για όλους: Έτοιμο το tourism4all για αιτήσεις, παροχή voucher έως 300 ευρώ

Η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» αναμένεται να ανοίξει σε λίγες ημέρες.

Τα εισοδηματικά κριτήρια με τα οποία θα τρέξει ο τουρισμός για όλους είναι τα εξής:

Aτομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ

Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ

Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ

Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Φέτος η μεγάλη αλλαγή εστιάζεται στην χρήση του voucher και σε άλλες επιχειρήσεις πέραν δηλαδή των ξενοδοχειακών μονάδων ή των ενοικιαζόμενων δωματίων. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι του tourism4all θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το voucher στην εστίαση. Η επιταγή θα δοθεί σε 200.000 πολίτες που θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν. Εφόσον είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τότε θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα πάρουν το voucher 150 ευρώ.

Επιπλέον voucher για έως 300 ευρώ διακοπών στη Σάμο και στην Εύβοια θα δοθούν στη δεύτερη φάση της που θα αφορά τις ημερομηνίες του Αυγούστου για την ενίσχυση των πληγέντων περιοχών.

Στο Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών “Εξυπηρετώ” αναλαμβάνουμε την άμεση διεκπεραίωση των αιτήσεων του voucher. Ο υπεύθυνος του ιδιωτικού ΚΕΠ Κοζάνης «Εξυπηρετώ» Λευτέρης Ιωαννίδης, ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά. Επισκεφτείτε το Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών “Εξυπηρετώ” στην Πλατεία Λασσάνη 15, για να σας συμβουλεύσουμε για τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

wpChatIcon