Πάνω από 800 προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Εκατοντάδες νέες προσλήψεις ανακοίνωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

ΔΕΔΔΗΕ: Έρχονται 393 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόκειται να δημοσιεύσει, στο αμέσως προσεχές διάστημα, την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα περιλαμβάνει τριακόσιες 393 προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Αττική (Κερατέα – Λαύριο)

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 11 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022.

Αγρίνιο

Η ΔΕΗ προκηρύσσει την πρόσληψη, συνολικά 11 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών Καστρακίού – Στράτου του Συγκροτήματος Αχελώου που εδρεύει στο Αγρίνιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη ΔΕΗ έως την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022

Πτολεμαΐδα

Στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ ζητούνται συνολικά 26 διαφορετικές ειδικότητες κλάδων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 260 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΔΛΚΔΜ), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης.

Χανιά

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, συνολικά 13 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του κλάδου ΑΗΣ Χανίων, που εδρεύει στην Ξυλοκαμάρα Κεροκούρου του Νομού Χανίων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.

Νησιωτική Ελλάδα

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη, συνολικά 91 ατόμων, σε 24 νησιά της Ελλάδας. 

Πρόκειται για τα εξής νησιά: Λέσβο, Λήμνο, Σάμο, Ικαρία, Αγαθονήσι, Χίο, Σκύρο, Μήλο, Σέριφο, Κύθνο, Αμοργό, Δονούσα, Θήρα, Μύκονο, Άνδρο, Κάλυμνο, Αρκοί, Πάτμο, Κάρπαθο, Σύμη, Μεγίστη, Κω, Αστυπάλαια, Αντικύθηρα, Γαύδο, Οθόνες και Ερεικούσα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022.

Πολύγυρος Χαλκιδικής

Ο ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη 14 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Περιοχής Πολυγύρου που εδρεύει στο Νομό Χαλκιδικής.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022.

Κατερίνη και Κυκλάδες

Τέλος, με δύο προκηρύξεις ο ΔΕΔΔΗΕ, για την περιοχή της Κατερίνης και των Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη 12 ατόμων και 6 αντίστοιχα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 18 Μαΐου έως την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 για την Κατερίνη και έως την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 για τα νησιά των Κυκλάδων.

Δράμα και Αρκαδία

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, συνολικά 12 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Νέστου, που εδρεύει στο δήμο Παρανεστίου του Νομού Δράμας.

Παράλληλα, με ακόμα μία προκήρυξη η ΔΕΗ προκηρύσσει και την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης του ΥΗΣ Λάδωνα , που εδρεύει στο Νομό Αρκαδίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 για τα Τρόπαια Αρκαδίας και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, για το Συγκρότημα Νέστου.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.alfavita.gr/ergasia/381770_pano-apo-800-proslipseis-se-dei-kai-deddie-pos-tha-kanete-aitisi

wpChatIcon