«Εξυπηρετώ»: το πρώτο ιδιωτικό ΚΕΠ άνοιξε στην Κοζάνη

Ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ανέλαβε τα ηνία της εξυπηρέτησης

Το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Κοζάνη, ξεκίνησε να λειτουργεί από την Δευτέρα 18 Απριλίου, με στόχο να παρέχει στους πολίτες, κάθε είδους βοήθεια ή διαμεσολάβηση με υπηρεσίες του δημοσίου και φορείς. Πρόκειται για μια σύγχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των υπηρεσιών, η οποία καθιστά τις δύσκολες υποθέσεις των πολιτών με το δημόσιο εύκολες, αφού τα στελέχη που την απαρτίζουν έχουν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και στις συναλλαγές με τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

«Το Κέντρο έχει ως στόχο να καλύψει ένα μεγάλο κενό, καθώς υπάρχουν πολλοί πολίτες, οι οποίοι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τη γραφειοκρατία, έτσι όπως έχει πλέον διαμορφωθεί με το νέο ψηφιακό κόσμο. Στόχο έχουμε να κάνουμε εύκολη την καθημερινότητα των πολιτών, κερδίζοντας χρόνο με λίγα κλικ» είπε στον «Χ» ο προϊστάμενος του Κέντρου και πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Το σύγχρονο ιδιωτικό Κέντρο παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πολίτες σε συναλλαγές με το δημόσιο, τις δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία κ.α. «Θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες, να τους παρέχουμε κάθε υπηρεσία και να τους λύνουμε όλα τους τα προβλήματα. Σε πρώτη φάση μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει μια απορία ή δυσκολία να έρθει να μας επισκεφθεί, να συζητήσουμε και να τις λύσουμε» τονίζει ο κ. Ιωαννίδης.

«Επιδιώκουμε οι τιμές μας να είναι προσιτές και αντίστοιχες των υπηρεσιών μας, νομίζω όμως πως η ταλαιπωρία, το άγχος και ο χαμένος χρόνος που θα γλιτώσουν οι πολίτες είναι πολύ σημαντικό» πρόσθεσε ο κ. Ιωαννίδης.

Το «Εξυπηρετώ» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και πρωτοβουλίας λογιστών της πόλης και συνεργάζεται με πολλά λογιστικά και δικηγορικά γραφεία.

Βρίσκεται στην πλατεία Λασσάνη 15 και λειτουργεί καθημερινά από τις 08:30 μέχρι τις 20:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2461035800 και 6940451485 και για ηλεκτρονική αλληλογραφία μέσω του: [email protected] και στη σελίδα του στο Facebook «Εξυπηρετώ – Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης».

Περισσότερα: https://xronos-kozanis.gr/exypireto-to-proto-idiotiko-kep-anoixe-stin-kozani/

wpChatIcon