ΑΣΕΠ – Γραπτός: Πότε οι αιτήσεις (2Γ/2022).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Εντός του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

Η πρόσκληση – προκήρυξη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή μας, θα δημοσιευθεί ολόκληρη στο ΦΕΚ μέχρι αύριο (22/11) αργά το μεσημέρι.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Εάν δεν υπάρχει αυτούσια η ειδικότητά τους στον πίνακα των ειδικοτήτων θα μπορούν να συμμετάσχουν στην ειδικότητα ΠΕ ή ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.Έτσι και αλλιώς η προϋπηρεσία πάιζει πλέον ελάχιστο ρόλο στον διορισμό. Δίνει μόνο έως 5 μόρια για πέντε χρόνια οποιασδήποτε εμπειρίας. https://b5f5bf66c52780a9f0838f93dc8f4dd0.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι εκπαιδευτικοί, όλων των ειδικεύσεων, όσο και οι νοσηλευτές και τα άλλα παραϊατρικά επαγγέλματα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν μόνιμη διοικητική θέση.

Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, δεδομένου ότι ο επόμενος γραπτός διαγωνισμός θα είναι σε δύο χρόνια και ενδιάμεσα δεν θα βγαίνουν προκηρύξεις “Κ” (μόρια) για ΠΕ και ΤΕ.

Ο διορισμός σε μόνιμες θέσεις, μέσω του πανελλήνιου διαγωνισμού, δίνουν τη δυνατότητα στους επιτυχόντες να αξιοποιήσουν στο έπακρον τα λογής επιδόματα που υπάρχουν σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και προστίθενται στον ονομαστικό – βασικό μισθό.

Πηγή: https://workenter.gr

wpChatIcon