Νοσοκομεία 2023: Βγαίνει νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 1.569 μονίμους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ workenter.gr)

Βγαίνει νέα προκήρυξη μονίμων από το ΑΣΕΠ για τα νοσοκομεία όλης της χώρας έως το Σεπτέμβριο του 2023.

Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή επεξεργάζεται το αίτημα για δύο διαφορετικές προκηρύξεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ειδικοτήτων για τα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΠ θα θέσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας την πρότασή του για συνένωση των δύο προκηρύξεων σε μία προκειμένου να κερδηθεί κρίσιμος χρόνος.

Ήδη έχουν εγκριθεί δύο προκηρύξεις που αφορούν η πρώτη στην πρόσληψη 789 μονίμων υπαλλήλων και η δεύτερη στην πρόσληψη άλλων 780.

Η συνένωση των δύο προκηρύξεων σε μία δημιουργεί πλέον διαγωνισμό “μαμούθ” στον οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν χιλιάδες υποψήφιοι.

Στο νέο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν:

  • Υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ)
  • Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022
  • Υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη 2Γ/2022
  • Υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στη λίστα διοριστέων της 2Γ/2022 (η συμμετοχή και σε άλλους διαγωνισμούς δεν τους αποκλείει από τη δυνατότητα να διοριστούν και με τις προκηρύξεις της 2Γ/2022)
  • Υποψήφιοι που συμμετείχαν στη 2Γ/2022 αλλά δεν έπιασαν τη βαθμολογική βάση

Νοσοκομεία 2023: Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Με τη μεγάλη προκήρυξη των νοσοκομείων 2023 ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης: νοσηλευτές, παραϊατρικά επγγέλματα, διοικητικοί, οδηγοί, τραυματιοφορείς, πληρώματα ασθενοφόρων, εργάτες κλητήρες.

Νοσοκομεία 2023: Πότε η έκδοση της προκήρυξης

Η έκδοση της νέας προκήρυξης των νοσοκομείων 2023 θα εκδοθεί έως το Σεπτέμβριο. Βρίσκεται σε ώριμο στάδιο επεξεργασιών.

Το ΑΣΕΠ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία και αναμένει την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου για συνένωση των δύο διαγωνισμών προκειμένου η έκδοση να μπει στην τελική φάση.

πηγή: workenter.gr

wpChatIcon